+32 (0)3 238 67 14

+32 (0)3 248 88 63

 

eric@ericvanhooydonk.be

www.ericvanhooydonk.be

T

F

 

E

W

ERIC VAN HOOYDONK ADVOCATEN 

Emiel Banningstraat 21-25

BE-2000 Antwerpen

België

 

Hoe ons bereiken ?

Ondernemingsnummer  0819.503.609

BTW BE 0819.503.609

Algemene voorwaarden en privacy

Disclaimer en auteursrechten

Webmaster

Bel ons +32 (0)3 238 67 14 

Mail ons eric@ericvanhooydonk.be 

WAAROM MET ONS IN ZEE GAAN ?

Samenwerken met Eric van Hooydonk Advocaten levert u directe meerwaarde op.

 

Doelbewust onderscheiden we ons van andere grote en kleine advocatenkantoren. In 1988 gestart als één van de allereerste Belgische nichekantoren, bieden we u graag de volgende troeven aan.

Een absolute sterkte van ons kantoor is de kunde om nieuwe knelpunten aan te pakken en steeds weer originele oplossingen te bedenken. Het succes van onze procesvoering, adviezen, contracten, statuten en wetteksten kan snel worden afgemeten aan de navolging die ze vaak krijgen bij anderen.

 

Wij behandelen weinig routinezaken, maar zijn gespecialiseerde oplossers van de problemen waar niemand raad mee weet en waarover geen boek of vonnis iets weet op te helderen.

 

Door het profiel van onze advocaten, en in het bijzonder de academische referenties en reputatie van professor Eric Van Hooydonk en onze gigantische rechtsbibliotheek en dito bronnenarchief, kan u erop vertrouwen dat uw dossier juridisch op de meest correcte wijze wordt behandeld. Onze jongere medewerkers zijn streng geselecteerd en worden gedegen opgeleid.

 

Binnen onze specialisatiedomeinen is Eric Van Hooydonk Advocaten door zijn reputatie een internationale 'brand name', die u een gezaghebbend juridisch product levert waarmee men gegarandeerd rekening zal houden.

 

 

Eric Van Hooydonk Advocaten is snel en direct waar het kan en moet. We hebben flexibele agenda's, werken in het weekend en in vakantieperiodes, en gerechtsdeurwaarders staan steeds paraat.

 

Voor het zwaardere werk kunnen we terugvallen op juridische databanken en een eigen gespecialiseerde bibliotheek, die voor onze niches ongetwijfeld bij de best uitgeruste van het land behoort. Vergt uw advies wetenschappelijke diepgang en autoriteit, bent u bij ons zeker aan het juiste adres.

NO NONSENSE-AANPAK

MEER DAN 25 JAAR PROCES- EN ADVIESSUCCESSEN

JURIDISCHE TOPKWALITEIT ONDER EEN KLINKENDE MERKNAAM

VOLLEDIG PRAKTIJK- EN MARKTGERICHT

WIJD NATIONAAL EN INTERNATIONAAL NETWERK

Werken met ons nichekantoor biedt u de belangrijke zekerheid van persoonlijke en snelle behandeling en direct contact met uw behandelende advocaat of advocaten.

 

Wij verliezen geen tijd met interne hiërarchie en bureaucratie en uw dossier verdwijnt niet in de anonimiteit van een back-office.

 

Professor Eric Van Hooydonk maakt er een erepunt alle adviezen, dagvaardingen, conclusies, brieven enz. persoonlijk te redigeren of samen met een medewerker grondig na te zien. We leveren geen half werk.

 

Al meer dan een kwarteeuw staan wij overheden en bedrijven bij, met succes.

 

We kennen de knepen van procederen in binnen- en buitenland, hebben honderden juridische en multidisciplinaire adviezen verstrekt, tientallen nieuwe wetten, decreten en reglementen opgesteld, en begeleidden met succes onderhandelingen over grote en kleine commerciële en politieke deals, overheidsopdrachten en concessies, nieuwe regelgeving en belangrijke internationale akkoorden tussen regeringen in Europa en Azië.

 

Hoe trots we ook zijn op onze academische reputatie, Eric Van Hooydonk Advocaten is eerst en vooral een praktijkgericht advocatenkantoor dat steeds doet wat de cliënt nodig heeft, niets meer en niets minder.

 

In overleg met u gaan we resultaatgericht te werk: zo werken we ernaar uw investeringsproject te laten doorgaan, uw onderhandelingen af te sluiten met handtekeningen, uw standpunt bij administraties, politici en magistraten te laten doorwegen, betaling van uw vorderingen af te dwingen, discriminatoire wetten en reglementen buiten spel te zetten,...

 

Is een gespecialiseerd advocatenkantoor duur ? Integendeel. Ons kantoor maakt geen nutteloze overheadkosten en houdt zich niet bezig met prestige-activiteiten waar de cliënt niets aan heeft. In onze offertes voor kleine en grote bedrijven en voor overheden bieden wij zeer competitieve tarieven aan en bespreking is altijd mogelijk. Naar uw keuze werken we voor een forfait, per dag of uur, volgens de waarde van de zaak, of volgens nog andere formules. Bij ons daaromtrent geen vervelende verrassingen.

 

Ons nichekantoor biedt u waar nodig de voordelen van een wereldomspannend gespecialiseerd netwerk.

 

Als dat nodig is voor uw dossier, zetten we een samenwerking op touw met juridische specialisten in andere domeinen. Zo werken we samen met uitstekende fiscalisten en notarissen en met de beste economische, financiële en technische consultants, om u de beste totaaloplossing te bieden. Vergt uw dossier actie in het buitenland, dan vinden we daar voor u dadelijk een topadvocaat of adviseur.

 

Ons kantoor werkt met een brede en trouwe cliëntenbasis en onderhoudt persoonlijke contacten op hoog niveau in de beleidswereld, de diplomatie en het zakenleven, in binnen- en buitenland. Ook dat staat te uwen dienste.

 

PERSOONLIJK EN SUPERSNEL OPTREDEN

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

Eric Van Hooydonk Advocaten is altijd beschikbaar voor een kosteloze verkennende bespreking, waarin we u graag richting geven over hoe u best verder te werk gaat.

 

Bel gerust op + 32 (0)3 238 67 14 of mail naar eric@ericvanhooydonk.be.